El PP de Xàtiva denuncia l’afany recaptatori del govern socialista

154

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • El PP de Xàtiva denuncia l’afany recaptatori del govern socialista per oposar-se a la bonificació del 50% de la taxa d’ocupació de via pública a la Fira de Nadal.
  • Marcos Sanchis: “El Sr. Cerdà no ha tingut voluntat política per a ajudar al col·lectiu de firaires i haurà d’explicar el motiu”.

El PP de Xàtiva denunia que, en el passat ple del dissabte, “el grup municipal socialista va impedir, amb l’inestimable i decisiu suport de la regidora no adscrita, que es debatera la moció presentada pel Partit Popular perquè es donara compliment a l’ordenança d’aprofitament especial de la via pública que estableix una bonificació del 50% de la taxa i la seua aplicació als firaires que participen en la Fira de Nadal“.

Els populars critiquen que l’alcalde va justificar tal decisió basant-se en un informe tècnic que, no obstant això, “en cap cas prohibia la possibilitat que es duguera a terme tal debat“. Per al PP de Xàtiva la vertadera raó d’aqueixa prohibició no és sinó el “desmesurat afany recaptatori que exhibeix sempre el govern socialista del Sr. Cerdà“, per això “el citat informe va ser utilitzat per l’alcalde com a excusa per a abordar el fons de l’assumpte que no és un altre que el d’ajudar a un col·lectiu especialment afectat per la pandèmia del Covid-19, com és el dels firaires d’atraccions mecàniques i llocs de venda ambulant“.

Així, el regidor popular Marcos Sanchis ha declarat sobre aquest tema que “el PP sempre ha estat amb els empresaris i autònoms, per aqueixa raó, igual que ajudem als bars i restaurants i al mercat ambulant, volíem ajudar a les famílies del col·lectiu de les atraccions mecàniques, però el Sr. Cerdà no ha tingut la voluntat política d’ajudar a aquest col·lectiu i haurà d’explicar-los quin és el motiu, haurà de mirar-los als ulls, i dir-los: als restaurants i al mercat ambulant sí, però a vosaltres no”.“La veritat, –afig Sanchis-, és que aquesta actitud de l’Alcalde resulta descoratjadora en abandonar a aquest col·lectiu sense una altra raó que l’afany recaptatori”. “On queda el mantra dels governs socialistes de no deixar a ningú arrere…es pregunta l’edil popular. Per a concloure dient que “en un anunci i res més; i això és el símptoma més clar d’un govern que no pensa a solucionar els problemes dels ciutadans, perquè davant situacions idèntiques a uns els ajudem i a uns altres no” ha conclós.

WhatsApp Portal de Xàtiva