El plenari municipal de Xàtiva es realitzarà per primera vegada de forma telemàtica

Es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i la ciutadania pot enviar les preguntes a través d’un correu fins aquesta nit

114

WhatsApp Portal de Xàtiva

El plenari municipal de Xàtiva del mes de març es realitzarà, per primera vegada en la història, per videoconferència. L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el secretari municipal seran els únics que acudiran a l’Ajuntament, mentre que la resta de regidors i regidores es connectaran a la cita a través dels seus dispositius electrònics. Aquesta situació ve motivada per l’emergència sanitària provocada pel Covid-19, que ha suposat la instauració d’un Estat d’Alarma que s’ha prorrogat almenys fins el proper 11 d’abril.

El plenari municipal de Xàtiva, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, es podrà seguir també a través del canal oficial de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma Youtube, i les persones que així ho desitgen podran formular les seues preguntes a través del correu electrònic preguntesplenari@ayto-xativa.es. Per a tal fi caldrà identificar-se a través del nom, el DNI i realitzar la pregunta indicant a quin regidor o regidora va dirigida. El termini per enviar preguntes finalitza aquest mateix divendres a les 12 de la nit.

L’ordre del dia d’aquest plenari contempla l’expedient de contractació d’un préstec a llarg termini per al finançament de les inversions de 2020, l’aprovació de la reversió de Bé Immoble cedit gratuïtament per raons d’interès general, i l’aprovació de la modificació puntual del PGOU relativa a la reordenació d’ajustos a la realitat física de la zona dotacional TD-102 i de parcel·la privada al Sector Messes. A més a més també es donarà compte de les matèries delegades en la Junta de Govern Local.

Clinica Fertilidad Xàtiva