El Pla Xàtiva realitza aquest dimecres la sessió formativa destinada a agents de la construcció i la rehabilitació

218

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • La cita es va haver d’ajornar fa dues setmanes i tindrà lloc aquest 14 de juliol a les 17:30 hores, a la seu del Col·legi d’Arquitectes

L’equip de participació-divulgació del Pla Especial de Protecció del Centre Històric de Xàtiva realitzarà finalment aquest dimecres 14 de juliol la sessió formativa destinada a agents de la construcció i la rehabilitació, la qual es va haver d’ajornar fa dues setmanes a causa d’un positiu Covid-19 i que tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Arquitectes (Plaça Roca, 21).

La intenció d’aquesta reunió de debat és la de treballar colze a colze amb les persones que en el futur posaran en pràctica aquest Pla Especial en el seu dia a dia: arquitectes, arquitectes tècnics, constructors i tota classe de persones vinculades a les obres.

La sessió es dividirà en dos parts. En la primera d’elles es parlarà de les claus tècniques del nou plantejament (de 17:30 a 18:30 hores) i en la segona, després d’un descans de mitja hora, es coneixeran les ordenances del Pla Especial de Protecció del Centre Històric de Xàtiva (de 19 a 20 hores).

Per a participar d’aquesta sessió és necessària inscripció prèvia mitjançant el correu plaxativa@particip.es o telefonant al Col·legi d’Arquitectes. Per a qualsevol dubte respecte a la interpretació d’algun punt de la normativa del Pla o el desig de tractar algun tema amb major profunditat, es pot posar en coneixement dels organitzadors per tal de preparar el material adient.

Cal recordar que en les darreres setmanes l’equip de participació del Pla ja va realitzar rutes divulgatives pels barris en els quals es pretén actuar amb aquest Pla, i que el document general i de síntesi es pot consultar a la web http://plaxativa.particip.es o bé de forma presencial al museu de Belles Arts – Casa de l’Ensenyança fins el proper 20 de juliol, per tal de realitzar les pertinents aportacions.

El PEP pretén ser un full de ruta i establir una estratègia coordinada d’actuacions que servirà per a desenvolupar una sèrie de programes de millora i reactivació urbana, social i cultural del conjunt del Centre Històric i el seu entorn de protecció ambiental.

WhatsApp Portal de Xàtiva