EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Jardí de la Pau serà el punt de referència de la gent jove de la ciutat durant la Fira d’Agost, amb la celebració un any més del festival Al Ras.

L’espai comptarà amb tres nit de Djs, en les quals els artistes locals delectaran als assistents amb música electrònica, reggaeton i hits del moment. El dia 14 d’agost actuaran Dj Ernest, Dj Kike Samit i Dj Pablo G; mentre que el dia 15 serà el torn de Dj Jesús Ciges, Dj Fran Cabrerizo, Dj Bruno Mateu, Dj Carlos Llácer, Dj Mireia Herrero, Dj Carlos Vidal i Dj César Herrero. El dia 19 actuaran en Al Ras Dj Robles, Dj Mark, Dj Ciber i Dj Patri.

El dia 16 d’agost hi haurà una nit de grups, amb la participació de Tito Pontet i Pedrà. Tito Pontet és un grup de música jamaicana i llatina nascut a l’Alcoià i el Comtat, amb 10 integrants i amb tints de brass band, encapçalat per l’energètica Alba Terol, i amb ritmes de cúmbia, reggae, calypso ska, mambo, salsa i altres estils musicals principalment herència del continent africà i d’Amèrica Llatina. Pedrà, d’altra banda, es creà en 2009 de la mà de músics experimentats de Plasencia (Càceres), amb la intenció de fer un tribut digne a Extremoduro des del respecte i l’admiració cap a la banda.

El dia 17 tindrà lloc l’espectacle Space Elephants, grup d’animació referent en tots els festivals. El seu xou està format per un Dj i tres animadors que es caracteritzen no sols per posar música sinó per fer que la gent siga partícip de la festa, amb el seu espectacle i totes les seues animacions.

El dia 18 tornaran a ser protagonistes els grups de música. Participarà d’una banda Blackout, un enèrgic i talentós grup de rock que ha captivat audiències de totes les edats amb el seu estil únic i la seua passió per les versions en espanyol de clàssics del rock dels anys 80, 90 i 2000. D’altra banda, Sin Complejos és una banda de pop-rock que versiona els temes més escoltats del gènere, des dels actuals fins als millors clàssics.

L’obertura de portes en aquest espai tindrà lloc a les 23:30 hores, i es podrà gaudir de les actuacions des de les 00:00 fins les 3 de la matinada.

WhatsApp Portal de Xàtiva