EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

És evident que a vinculació de Maria Pina al poble del Genovés i més si cap al Club de Bàsquet es cada vegada més estreta i possiblement siga perquè totes dues tenen en compte que l’educació de les xiquetes i xiquets en categories de formació és el més important.

El Club Bàsquet Genovés, un dels grans beneficiats de tota aquesta vinculació s’ha reafirmat en el que suposa que un campus com el de Maria estiga estiu rere estiu al Genovés, “al final no sabrem com agrair-li a Maria tot el que fa pel bàsquet del nostre poble tant de manera directa com indirecta. No és gens fàcil mantindré l’activitat d’un esport en període vacacional i Maria fa que el bàsquet en el nostre poble continue i de quina manera. Poder comptar en un campus de bàsquet al Genovés però fer-ho de la mà de Maria Pina és un privilegi. Sols tenim paraules d’agraïment per a ella, gran jugadora però millor persona. Maria arribarà el moment que deixarà de ser jugadora, a molts anys vist per supost, però la Maria persona continuarà i nosaltres podrem presumir d’haver-la conegut. Moltes gràcies Maria per comptar amb el nostre poble i el nostre club”.

El Genovés té l’oportunitat de comptar amb un campus, gestionat per una de les millors jugadores estatals de bàsquet i una de les millors formadores. Un campus que començarà el proper 3 de juliol i que s’allargarà durant 4 setmanes en un pavelló que mantindrà l’activitat d’aquest esport en una temporada complicada.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la pròpia Maria (www.mariapina.pro) i de segur que, degut a la gran quantitat de seguidores i seguidors en que compta aquest campus, tancarà les inscripcions més prompte que tard.

El campus Maria Pina és un campus diferent, on la visibilitat a diferents aspectes d’àmbit social sempre estan present, la qual cosa dona un plus de qualitat i de complement en la formació de totes i tots. Un campus per gaudir d’un estiu formació i d’esport.

WhatsApp Portal de Xàtiva