El Departament de Salut Xàtiva – Ontinyent rep demà diversos reconeixements

357

Solopizza Xàtiva

  • Amb motiu del 9 d’Octubre
  • Des de la Gerència del Departament, s’ha agraït aquests reconeixements i es demana a la ciutadania continuar complint amb les indicacions de Sanitat.

A l’acte de reconeixement que ha organitzat l’Ajuntament de Xàtiva a les 12h acudirà el Director Metge del Departament, Gerardo Ferrer acompanyat del Metge Especialista en Medicina Interna Agustín Escandell i la coordinadora d’infermeria del Centre de Salut de Xàtiva Rosa Ferrer.

A l’acte que celebra l’Ajuntament d’Ontinyent en la sala Gomis d’esta localitat a les 11h acudirà la Gerent del Departament Margarita Llaudes junt amb ricardo García Bayo, coordinador d’Urgències de l’Hospital d’Ontinyent, Dolores Torró infermera d’Urgències i Ernesto Ros infermer d’Atenció Primària.

També l’Ajuntament de Benigànim realitzarà un reconeixement als professionals de la salut i a l’acte que han organitzat demà acudiran els professionals del seu centre de salut així com el Director Metge d’Atenció Primària del Departament, Ricardo Garcia Carrerons.

Des de la Gerència del Departament es vol agrair aquestes distincions i la seua responsable Margarita Llaudes ha dit que “Agraïm el reconeixement mostrat des d’aquests ajuntaments en representació de la seua ciutadania, la resta de consistoris també ens han mostrat el seu reconeixement i cooperació enfront de la pandèmia en aquests dies.
No obstant on hem de dirigir l’agraïment, és a tota la ciutadania per complir totes les mesures que hem de continuar adoptant cada u. Els ajuntaments fan tot el que poden però la ciutadania ha de continuar complint les mesures, però hem d’insistir en el fet que no podem abaixar la guàrdia i hem de mantindre les mesures d’higiene i seguretat. És ara mateix l’única -vacuna- segura per a frenar els contagis i en això estem tots i totes involucrades”.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva