Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

A partir del dilluns continua la vacunació de les persones nascudes en els anys 59 i 60 així com la d’aquelles persones de grups anteriors que no van arribar a citar-se en les jornades de vacunació d’aquesta setmana.

A més de Xàtiva, es posa en marxa també el centre de vacunació d’Ontinyent situat a la Sala Gomis i on se citarà a les persones el domicili de les quals estigui situat en : Ontinyent, Bocairent, Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Belgida, Benissoda, Bufali, Carrícola, El Palomar, Alfarrasí, Benissuera, Guadassèquies, Montaverne, L’Olleria, Sempere, Aielo de Malferit i Fontanars dels Alforins.

La resta de poblacions del departament seran citats en el centre de vacunació de Xàtiva situat en el pavelló Francisco Ballester enfront de la Ciutat de l’Esport.

L’horari establert per a aquest grup poblacional i aquests centres serà de matí i tarda el dilluns 19 i el dimarts 20 d’abril.

Aquests dos centres de vacunació del departament acolliran també la citació ordinària de persones d’entre 70 i 79 anys que puguin estar pendents de vacunació per qualsevol causa.

Cal tenir en compte que les persones són citades mitjançant un SMS al seu móbil o telefónicament des del seu centre de salut aquelles persones de més de 70 anys i no ha d’acudir qui no tinga citació.

Mira com pots actualitzar les dades del teu SIP ací

WhatsApp Portal de Xàtiva