el-club-martinez-valls-organitza-una-xerrada-sobre-la-superacio-personal

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Club Martínez Valls Bàsquet organitzarà, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, una xerrada al voltant de l’esforç i la superació personal. Aquesta xerrada, que tindrà lloc el 10 de maig a les 19:30 hores a la Sala Gomis, estarà impartida per Álvaro Ballester, un jove de 23 anys, amb Síndrome de Down, monitor de mini tenis i estudiant de Grau Mitja d’Atenció a Persones amb Dependència.

Álvaro és esportista des de la seua infància. Als pocs mesos de vida va començar amb la natació i als tres anys va agafar la seua primera raqueta. Després van arribar el judo, futbol, atletisme i bàsquet. El jove va arribar a jugar amb el Levante EDI durant diverses temporades. Actualment continua practicant tenis, treballant a més al Club de Tenis de València, i bàsquet.

Des dels 16 anys, dedica part del seu temps lliure a impartir sessions de conscienciació i sensibilització cap a la capacitat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Club Martínez Valls Bàsquet sempre ha tingut la superació personal i l’educació en valors com uns dels seus pilars fonamentals, per això per a l’entitat “és tot un plaer poder comptar amb una persona com Álvaro que de segur ens aportarà coses molt interessants amb la seua experiència personal i que ens serviran d’aprenentatge personal”.

Aquesta xerrada serà d’accés lliure i gratuït per a tota la ciutadania d’Ontinyent, i voltants, que estiga interessada.

 

L’ESET ONTINET finalitza la temporada aquest dissabte

La derrota del passat dissabte contra el PICKEN LA CUINA CLARET per 71-59, deixa fora a l’ESET ONTINET de la competició per ascendir a lliga EBA. Per això, el partit d’aquest dissabte amb el MIARCO PETRAHER serà l’últim partit de la temporada de l’equip ontinyentí. Des del Club Martínez Valls Bàsquet volen agrair públicament tot l’esforç de l’equip, jugadors i cos tècnic, per la bona temporada que han fet “i per fer-nos gaudir del bàsquet com mai”. Per això, des de Club animen a tota la ciutadania a acudir el pròxim dissabte a partir de les 19:30 hores al Pavelló d’Ontinyent per animar i donar suport a l’equip.

WhatsApp Portal de Xàtiva