Solopizza Xàtiva

El Club de futbol Racing Xàtiva, després de 6 temporades competint en la categoria de Segona Regional de la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana, ha aconseguit el seu primer ascens en la història del club.

El club de futbol, va ser fundat al gener de l’any 2015 amb la idea de “canviar el model de gestió del futbol a la ciutat de Xàtiva“. Aposten per “un projecte emergent”, on “es necessita molta passió, constància i treball” per a poder complir els objectius.

El seu principal objectiu esportiu ha sigut poder aconseguir l’ascens de categoria amb la gran majoria de jugadors de Xàtiva i així ha sigut. Des de la benvinguda de José Alarcón a la banqueta com a entrenador, van obtindre en la temporada 2018-2019 la tercera posició i en la 2019-2020 la cinquena posició empatat al quart sense acabar la lliga pel Covid 19.

I aquest any per fi ho han aconseguit

Després de quedar colíders, empatats a punts al costat del Benigànim CF en la temporada 2020-2021, i amb totes les dificultats que els ha imposat la pandèmia, els números de la temporada han sigut excel·lents amb 44 punts, 14 partits guanyats, 2 empatats i tan sols 2 perduts.

Per aquest motiu, des del Club volen aprofitar per a “donar les gràcies per aquest primer i històric ascens a tots els nostres aficionats, patrocinadors, cos tècnic i jugadors per aquest assoliment“.

Actualment el club de futbol ha pogut implantar el model de gestió de club, basat en el futbol popular “no negoci, fundat i gestionat per xativins amb l’únic objectiu és que els xativins que vulguen participar en el projecte siguen benvinguts.

A poc a poc han anat creixent fins al dia de hui, on comptem amb equip amateur de futbol masculí i femení, escola de futbol mixta amb les categories de Querubins, prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils.

Prompte eixirà a la venda els abonaments per a la temporada 2021-2022 en Primera Regional, per l’econòmic preu de 10 euros.

WhatsApp Portal de Xàtiva