El centre ocupacional la costera particia del dia de la fundació Decathlon

469

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El joc de la boccia va ser protagonista per un dia en la tenda Decathlon de Xàtiva Ahir dimecres i com a conseqüència del dia de la Fundació de Decathlon, el centre ocupacional La Costera va realitzar una exhibició de Boccia en la mateixa tenda de Xàtiva. Una exhibició que va permetre mostrar a tots els visitants i clients de la tenda un esport que al propi centre practiquen des de fa vàries temporades.

En paraules de una de les monitores del centre que va assistir a la jornada, Mª Carmen Ferri i Montell, “és una manera de portar a la societat un esport com la boccia, que la societat el conega en directe i que al mateix temps puga veure que les persones amb diversitat funcional també tenen la capacitat de practicar esport. Una iniciativa integradora i positiva en tots els sentits”. La jornada va transcórrer amb la participació de varis clients i treballadors de Decathlon que mostraren curiositat per la forma de jugar a aquest esport.

Una activitat més del centre ocupacional amb la finalitat de, tal i com repetia la pròpia Mª Carmen Ferri, fer un món millor.

WhatsApp Portal de Xàtiva