El CAX Orientació es deplaça de nou a terres murcianes per a disputar la 14 i 15 LACV

Xàtiva acollirà una Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 organitzada pel CAX Orientació

58

Solopizza Xàtiva

El proper cap de setmana 26 i 27 de novembre, el CAX Orientació té de nou un desplaçament complicat a terres murcianes per a disputar dues proves de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV), en concret la 14ª i 15ª jornada que se celebraran a la localitat de Cehegín (Múrcia). Aquestes proves seran puntuables per a la LACV i per a la LSE (Lliga Sud-Est) en la qual participen equips del País Valencià, Regió de Múrcia i Castella La Manxa. Estan organitzades pels clubs Totana-O i Quipar-O i participaran al voltant de 500 orientadors, i des del CAX Orientació participaran en les dues proves Paco Benito i Pepe Prats, i s’afegiran el diumenge Paco Aragón, Neus Carboneras i Domi Fraile.

De moment, el CAX Orientació està molt content dels resultats que va aconseguint en la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV), ja que amb 3.871’23 punts li permet mantenir-se a la 8a posició de la taula classificatòria.

En la classificació individual, cal destacar que tots els orientadors del CAX es troben entre els 10 primers de les seues categories i cal mencionar el 3r lloc de Domi Fraile (F-21B) i el 3r de Paco Aragón (M-45).

En la Lliga del Sud-Est (LSE), el CAX Orientació ocupa la 25a plaça amb 1.371’46 punts, d’un total de 38 equips participants.

PROPERES CURSES D’ORIENTACIÓ

Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023

Una de les línies d’actuació del CAX Orientació és la promoció de l’esport de l’orientació entre la gent més jove i per aquest motiu el club ha organitzat la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023. Durant el curs escolar es realitzaran 4 proves en diferents localitzacions de Xàtiva, on es podran practicar activitats del Go4orienteering i Correlí i completar recorreguts d’orientació curts i llargs. Aquesta lliga està reconeguda per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) i poden participar xiquetes i xiquets de les categories incloses en els Jocs Esportius de la CV, des de Pre-benjamins (nascuts en 2016) fins a Juvenils (nascuts en 2005) i la inscripció és gratuïta. A més a més, una de les proves locals també serà puntuable per la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València-Castelló.

La primera prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 serà el dissabte 3 de desembre que se celebrarà en el CEIP Gozalbes Vera i Jardí de la Pau, a partir de les 10 h. fins a les 12 h. Les inscripcions es podran realitzar a través d’un formulari que cal escanejar del QR del cartell.

WhatsApp Portal de Xàtiva