El cartell del Torneig Cadet del Genovés és ja una realitat

València Bàsquet, Joventut Badalona, Bayern de Munich, i el C.B. GENOVÉS JÚNIOR competiran en XVIa edició d’aquest torneig. El cartell del Torneig Cadet del Genovés és ja una realitat.

121

Ahir es va fer públic el cartell que identificarà el XVIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés. Si bé, a principi de mes es confirmaven els equips que anaven a participar en aquesta nova edició d’un dels millors tornejos de bàsquet en categoria cadet, ara ha estat el moment de presentar el Cartell.

Un cartell diferent a la resta d’anys i amb el qual es vol promocionar aquest campionat en el que una vegada més comptarà amb els millors equips de bàsquet a nivell estatal de la categoria i un internacional. Cartell dissenyat per primera vegada per Quique Orts, que amb actes com aquest fa que aquest torneig ja compte en la setzena edició. Persones com Quique, fets puntuals, col·laboracions de tot tipus fan que el C.B. Genovés puga presentar any rere any un torneig d’aquest nivell.

Un pas més per completar tots els ingredients que el CB Genovés va posant any rere any per a que aquest torneig es mantinga viu i siga reconegut per tots els que estimen el bàsquet de formació Per tant, el proper mes de febrer, el 22, 23 i 24, Joventut de Badalona, Bayern de Munich, València BC i CB Genovés competiran al pavelló Municipal del Genovés

WhatsApp Portal de Xàtiva