Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un aniversari sempre es motiu de celebració i de reconèixer tots els mèrits en aquest cas d’un club de bàsquet. No és fàcil tirar la mirada enrere per veure com un grup d’amics que en el seu moment es juntaren per jugar a un esport que els apassionava.

Mirar enrere possiblement done vertigen. També seria fàcil nomenar totes les iniciatives que durant aquesta temporada de celebracions s’han portat a terme com a conseqüència d’aquestos trenta anys. Però el que reialment s’ha d’enorgullir el club és del que es podrà vore demà dissabte al pavelló del Genovés. No seran els èxits esportius, ni les estadístiques que valoren el rendiment dels equips, sinó el munt de persones que formaran en la pista del Pavelló Paco Cabanes el Genovés. Catorze equips que desfilaran per presentar a totes les jugadores i jugadors del club i d’aquesta manera generar una imatge que reflexe el treball de tots estos anys.

Des de la fundació del club allà per l’any 1993 fins el que es viurà demà dissabte per la vesprada, possiblement done per omplir de vivències i emocions una gran quantitat de pàgines. El bàsquet ha format part de moltes vides, que han tingut com a fil conductor al club. Aquest quan li se preguntava sobre complir 30 anys manifestava que “el bàsquet per a nosaltres, com a club, va molt més enllà del propi joc i això és el que intentem inculcar als nostres xiquets i les nostres xiquetes. La frase del mestre Del Rio “Si demanem il·lusió, donem estima” la tenim tatuada a la nostra ment en cada entrenament i en cada partit. Aquesta ha sigut i és l’essència del club, l’ingredient principal de la nostra manera d’ensenyar el bàsquet i la clau de l’èxit. Anar més enllà del propi joc. Ensenyem a estimar el bàsquet, a gaudir del bàsquet amb els companys i companyes, formant jugadors i jugadores que vagen per la vida presumint de ser-ho”

Demà dissabte, dia 20 d’abril a les 16.30, el club es vesteix de gala per commemorar els trenta anys de bàsquet al Genovés.

WhatsApp Portal de Xàtiva