• El percentatge d’admesos provisionals en centres triats en primera o segona opció se situa en el 97,93 %, un punt més respecte a l’any passat
  • Les llistes provisionals d’admesos es poden consultar en l’apartat ‘Llistes provisionals’

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat les llistes provisionals d’admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d’Infantil i Primària per al curs 2021-2022. Es poden consultar al portal consultar ací en l’apartat ‘Llistes provisionals’.

Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han dut a terme les famílies als centres sostinguts amb fons públics, s’ha pogut comprovar que el 99,18 % dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en Infantil de 3 anys en algun dels centres que havien escollit les seues famílies.

Pel que fa al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 97,93 %, vora un punt més respecte a l’any passat, que se situava en el 96,95 %.

A les comarques d’Alacant, el percentatge d’admesos en alguna de les opcions que han triat les famílies per a Infantil de 3 anys ha sigut del 98,97 %, i en la primera o segona opció, el 97,91 %. A les comarques de Castelló, el resultat és del 99,33 % en alguna de les opcions triades i del 98,74 % en primera o segona opció. En el cas de les comarques de València, se situen en un 99,29 % de les opcions escollides i el 97,76 % en primera o segona opció.

El període per a presentar reclamacions és fins a les 23.59 hores del 18 de juny i aquesta gestió es fa de manera fàcil i senzilla en el portal consultar ací clicant en l’apartat ‘Al·legacions’. El 30 de juny es publicaran les llistes definitives i de l’1 al 16 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.

WhatsApp Portal de Xàtiva