El 98,9% dels grups d’alumnes acaba sense incidències la tercera setmana de desembre

48

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

  • El 88,5 % dels centres educatius no tenen cap grup confinat
  • Només el 0,2 % del total de l’alumnat i el 0,4 % del professorat són positius actius

Durant la tercera setmana de desembre, el 98,9 % dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 444 grups de 225 centres educatius. Això vol dir que el 88,5 % dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada.

S’ha determinat el confinament de 292 grups de 125 centres educatius. A més, s’han desconfinat 139 grups de 63 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 152 grups de 100 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 444 aules de 225 centres educatius.

Entre la població escolar d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s’han detectat un 0,2 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 1,1 % d’alumnes.

Pel que fa al personal docent, s’han confirmat un 0,4 % de positius actius del total del professorat. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,3 % del professorat.

Per comarques, el 86,3 % dels centres educatius de les comarques d’Alacant no té cap grup confinat. El 98,7 % dels grups d’alumnes d’aquestes comarques rep classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, a les comarques d’Alacant, s’han confinat 130 grups de 58 centres, s’han desconfinat 60 grups de 23 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 51 grups de 35 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques d’Alacant és de 181 aules de 93 centres educatius.

A les comarques d’Alacant s’ha registrat un 0,2 % de casos positius en l’alumnat. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 1,2 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques d’Alacant, s’ha registrat un 0,5 % de docents positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,4 % del professorat.

A les comarques de Castelló, el 87,4 % dels centres educatius no té cap grup confinat. El 98,4 % dels grups d’alumnes d’aquestes comarques fa classes presencials sense problemes.

Al llarg de la setmana passada, a les comarques de Castelló, s’ha determinat el confinament de 46 grups de 15 centres educatius, s’ha desconfinat 23 grups de 10 centres i romanen confinats, d’altres setmanes, 31 grups de 18 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de Castelló és de 77 aules de 33 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de Castelló hi ha un 0,2 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 1,6 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat de les comarques de Castelló, s’ha registrat un 0,4 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,3 % del professorat.

A les comarques de València, el 90,3 % dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. El 99,1 % dels grups fa classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, a les comarques de València, s’ha determinat el confinament de 116 grups de 52 centres educatius, s’han desconfinat 56 grups de 30 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 70 grups de 47 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de València és de 186 aules de 99 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de València, n’hi ha un 0,1 % de positius actius. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,8 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques de València, s’ha registrat un 0,3 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,2 % del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

WhatsApp Portal de Xàtiva