Editorial MIC realitzarà el llibre de la Fira d’Agost de 2016

450

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat hui els treballs d’edició del llibre de la Fira d’Agost 2016 a l’empresa Editorial MIC. Aquesta editorial va ser la que major puntuació va obtindre en el concurs públic per a l’adjudicació de la publicació oficial, les pliques del qual varen ser obertes la passada setmana. En total, es presentaren cinc empreses. D’altra banda, el departament de Cultura ha informat que els coordinadors del llibre de la Fira d’enguany tornaran a ser Rafa Tortosa i Guillem Pérez Badenes.

COORDINADORS LLIBRE DE LA FIRA 2016

Guillem Pérez Badenes (Xàtiva, 1973) és Llicenciat en sociologia i actualment és professor al CIP de formació professional La Costera.

Rafa Tortosa Garcia (Xàtiva, 1976) és Enginyer en Geodèsia i Cartografia i a l’actualitat és Tècnic especialista en fotogrametria i escàner 3D.

«Guillem Pérez i Rafa Tortosa, a banda dels seus perfils professionals, mantenen l’esperit creatiu dins de l’art i la cultura. La seua amistat naix a les aules de la Música Vella i s’estén dins de la corda d’oboès de la Música Vella. Esta amistat fa que establisquen covanegradisseny com a signatura dels seus projectes gràfics, satírics, culturals i literaris, ara fa 18 anys. Durant tots estos anys les seues idees s’han plasmat en manuals d’estil i logotips com el commemoratiu dels 100 anys de la Música Vella; cobertes de llibres i cedés; disseny, projectes, coordinació i cura de llibres, en major mesura l’editat per la falla J. R. Jiménez de Xàtiva; cartells anunciadors —Falles a Xàtiva 2002 o Festival de Bandes de la Costera 2005—; guions satírics i cartelleria per a diversos artistes fallers i comissions falleres a més de la realització de projectes gràfics d’activitats lúdiques i culturals per a associacions i particulars.

L’any passat van coordinar el llibre de la Fira 2016, el qual duia per lema Fira, festa, feta, Cultura, que tracta la Fira com una evolució, una Fira creada en els seues orígens com una fita comercial la qual ha estat convertida en el temps en una festa i que aspira a convertir-se en una gran festa cultural. En ell apareixen 35 col·laboracions literàries entre relats, articles d’opinió, d’investigació i periodístics així com 11 il·lustracions.»

WhatsApp Portal de Xàtiva