Dos ors i una plata per a Club d’Esgrima Xàtiva en el Criterium Autonòmic

229

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Dos ors i una plata per a Club d’Esgrima Xàtiva en el Criterium Autonòmic (campionat autonòmic per a menors de 13 anys) que es va celebrar el dissabte a Castelló.

El club va participar amb 4 tiradors, Ana Gallego, Rafa Villanueva, Sofía Martínez, i Paul Jakelsky.

En la categoria de menors de 10 anys, Ana Gallego va passar la primera i segona ronda sense derrota proclamant-se Campiona de la Comunitat en sabre mixt de menors de 10 anys. Sofía Martínez va tindre molt bona primera i segona ronda, quedant al final amb la plata. En la categoria de m13, Paul Jakelsky va guanyar l’or després de passar les dues rondes sense derrota proclamant-se Campió de la Comunitat en sabre mixt de menors de 13 anys. Molt bon resultat considerant que ell és m11 encara.

Des del Club d’Esgrima Xàtiva agraeixen als organitzadors per la seua labor en fer possible aquest esdeveniment.