Solopizza Xàtiva

Dues alumnes del Col·legi La nostra Senyora de la Seu han sigut distingides en la 25a edició del Premi de Contes de Fundació Mainell, en el qual han participat estudiants de 29 localitats d’11 comunitats autònomes.

Ángela Inmaculada García Momparler ha merescut el primer premi en la categoria d’11 a 13 anys i Mar Garrido Sánchez ha obtingut el segon premi en l’apartat de 14 a 16 anys.

El divendres, 21 d’octubre, ha tingut lloc la cerimònia de lliurament de premis de la vint-i-cinquena edició d’aquest certamen literari escolar. Sota el lema “El món que vols”, els contes s’han inspirat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a plantejar una trama vinculada a la construcció d’un món millor i una societat més justa.

Dues alumnes del Col·legi La nostra Senyora de la Seu han sigut distingides en aquesta 25a edició, en la qual han participat estudiants de 29 localitats d’11 comunitats autònomes. Ángela Inmaculada García Momparler ha merescut el primer premi en la categoria d’11 a 13 anys, pel seu relat “La meua vida sobre rodes”. Per part seua, Mar Garrido Sánchez ha obtingut el segon premi en l’apartat de 14 a 16 anys amb “Em pregunte… per què?”.

“El món que vols”, a través dels ODS

Ángela Inmaculada García Momparler ha centrat la temàtica de “La meua vida sobre rodes” en el ODS 3 (Salut i benestar). En “Em pregunte… per què?”, de Mar Garrido Sánchez, aborda els ODS 4 (Educació de qualitat), ODS 5 (Igualtat de gènere), ODS 10 (Reducció de les desigualtats), ODS 11 (Ciutats i comunitats sostenibles) i ODS 16 (Pau, justícia i institucions sòlides).

Com els nou estudiants distingits en aquesta edició (tres en cada subcategoria d’edat: 11 a 13 anys, 14 a 16 anys i 17 a 18 anys), Ángela Inmaculada García Momparler i Mar Garrido Sánchez han rebut un diploma, un lot de llibres i deu exemplars de l’obra que reuneix tots els relats premiats en aquesta edició.

WhatsApp Portal de Xàtiva