Detingut un home a Albaida per diversos delictes d’estafa

221
  • En el marc de l’operació “ENGAJA”, s’ha procedit a la detenció d’una persona per la seua presumpta implicació en més de set delictes

La Guàrdia Civil de Xàtiva ha desenvolupat l’operació “ENGAJA”, procedint a la detenció d’un home pels delictes d’estafa, falsificació documental i usurpació d’identitat.

Per components de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Xàtiva, des del mes de juliol passat, s’ha desenvolupat una investigació dins de l’operació denominada ENGAJA per diversos delictes d’Estafa comesos amb el mateix modus operandi. L’autor dels delictes, després d’acordar la compra o contractació de serveis, procedia al pagament dels mateixos mitjançant transferències bancàries que no arribaven a confirmar-se. Posteriorment, procedia al pagament a través de xecs bancaris sense fons.

Per a la contractació del lloguer d’un habitatge i un vehicle, la persona detinguda arribà a falsificar un contracte laboral, nomines i l’alta en el subministrament de llum, fins i tot aportant dades de terceres persones.

Tots els fets han sigut comesos en la localitat d’Albaida i, després que l’autor es deixara un xec a l’interior d’un dels vehicles que va intentar comprar, va ser localitzat.

Fruit de les investigacions desenvolupades en el marc d’aquesta operació denominada ENGAJA, s’ha procedit a la detenció i implicació en aquests fets d’un home de 23 anys, espanyol i provinent de la localitat d’Orihuela, a qui li constaven nombrosos antecedents per fets similars com a suposat autor de diversos delictes d’estafa.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1a instància i Instrucció núm. 2 d’Ontinyent.

WhatsApp Portal de Xàtiva