Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Els menors tenien ferides en cames i braços i van requerir primers auxilis després del rescat
  • Els guàrdies civils van presentar ferides lleus com a resultat de l’actuació

La Guàrdia Civil de València va rescatar el passat 7 de setembre a tres menors en el paratge de la Creu del Genovés, després de rebre l’avís en el qual s’informava que els tres menors havien quedat atrapats entre els matolls amb diverses ferides a les cames i als braços.

Pocs minuts després els guàrdies civils van aconseguir trobar als menors en una zona escarpada i de difícil accés. Després de sortejar diversos matolls, van aconseguir accedir a la ubicació dels menors. Els guàrdies van veure que els tres es trobaven en un estat de gran nerviosisme, deshidratació i que presenten diverses ferides principalment a les cames i els braços, la qual cosa impedia la seua tornada a través de la mala herba.

Finalment, els guàrdies civils aconsegueixen facilitar la senda apartant i retirant la mala herba perquè els menors isqueren. Un dels guàrdies va haver de carregar amb un dels menors, perquè no era capaç de caminar per si mateix. En aquest moment els agents resulten ferits lleus per diversos talls del matoll i les pedres de la zona.

Després d’eixir d’aquest punt crític els agents donen els primers auxilis als menors per a alleujar les seues ferides i els procuren aigua per a rehidratar-se. Posteriorment, van ser traslladats al centre de salut per a determinar l’abast de les lesions i practicar les cures oportunes.

WhatsApp Portal de Xàtiva