Curs de Monitor de Temps Lliure a Canals

454

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil que s’enceta aquest dissabte en Canals, ha cobert totes les places. Un total de 26 persones s’han inscrit a aquest curs homologat per l’IVAJ que capacita per a desenvolupar activitats educatives al temps lliure i en centres de vacances amb xiquets i joves. El 80% de l’alumnat prové de la mateixa Canals, però la convocatòria ha arribat a interessats d’altres poblacions com Moixent, Rotglà i Corberà, Vallada, Montesa, Aiacor i Castelló de la Ribera.

El curs, posat en marxa per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, arranca aquest dissabte 25 de febrer a les nou del matí a les instal·lacions del Centre Jove. Compta amb 310 hores dividides en una etapa lectiva i altra de pràctiques on els alumnes posaran en pràctica tot l’aprés en campaments, colònies, escoles d’estiu i demés programes d’entreteniment que es desenvolupen a la comarca. Està impartit per l’empresa Quatre Fulles, dedicada a la realització de projectes i programes educatius, turístics, socials, esportius i culturals amb una llarga trajectòria de més de 23 anys.

Segons declaracions de Ricardo Requena, regidor de Joventut, “el nostre departament segueix treballant en la formació dels nostres joves perquè, gràcies a iniciatives com aquest curs, obtinguen majors possibilitats de treball”.

En acaba el curs, els participants obtindran el certificat de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil que expedeix la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de la Joventut.

WhatsApp Portal de Xàtiva