Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Consum ha començat a implantar un sistema digital de control d’aforament en les seues tendes per evitar aglomeracions i garantir la distància entre clients. Este sistema ja està implantat en 25 de les seues tendes. Mitjançant l’ús de sensors en tots els accessos als supermercats, el sistema regularà, de manera autònoma, el flux de clients a través d’unes pantalles amb un semàfor roig o verd, que estaran situades en les entrades a les tendes.

La Cooperativa preveu que acabarà la instal·lació d’este nou sistema, en les més de 450 tendes, al final de juny. Per a este projecte, Consum ha destinat una inversió que ascendix a més de 2,5 milions d’euros.

El sistema de control digital d’aforament monitorarà quasi mil punts d’accés en total, entre portes d’entrada del carrer i d’accés d’aparcaments. A més, el sistema permetrà a Consum gestionar els aforaments de manera automatitzada, donant informació en temps real, tant en local com en remot, i també gestionar els equips i les necessitats de cada tenda d’una manera més dinàmica.

La Cooperativa també ha instal·lat dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic en les entrades d’accés de les tendes.

WhatsApp Portal de Xàtiva