Compromís Xàtiva demana explicacions pel fiasco de les licitacions

Segons Compromís, "les errades greus de la licitació evidencien la manca de control de l’equip de govern.

139

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Per a Compomís Xàtiva, contràriament al que ha dit l’equip de govern, “la no presentació de propostes a la licitació del pavelló dos no és una qüestió de pujada de preus“, sino que “les condicions de la convocatòria amb preus molt per baix dels que indica l’Institut Valencià de l’Edificació o amb cost de mà d’obra inferior al marcat pels convenis laborals dificulta a presentació de cap projecte viable“. A més a més, expliquen que hi ha altres deficiències greus com “la manca de coincidència de preus en diversos apartats“.

Per a la coal·lició, l’equip de govern de Xàtiva no està complint amb les seues obligacions de control del treball dels tècnics que contracta. “No és la primera vegada que denunciem la poca preocupació de l’equip de Roger Cerdà per la gestió real de l’ajuntament: Aquest fiasco es suma al de les nombroses subvencions perdudes per la manca de qualitat de les propostes o als diners que s’han hagut de tornar per la manca d’execució d’altres” han declarat.

Segons Compromís, l’equip de govern està demostrant una greu incapacitat. “Situacions com la del Nucli Antic amb els problemes de filtracions o aquestes licitacions fallides mostren a les clares un equip de govern més preocupat per les fotos promocionals que per la qualitat de vida i benestar de la ciutadania” han explicat. “Per això, continuarem amb la recollida de demandes ciutadanes i amb les gestions pertinents per ajudar a resoldre els problemes que l’ajuntament deixa de banda” finalitzen.

WhatsApp Portal de Xàtiva