Comença-la-Setmana-Cultural-de-l’Escola-d’Adults-de-Canals

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Amb motiu de la celebració de la Setmana Cultural que comença el proper dilluns 15 d’abril, l’Escola d’Adults de Canals ha programat una ampla oferta de tallers, xerrades, exposicions i recorreguts, entre d’altres, per a l’alumnat.

En aquest sentit, i pel que fa a les activitats programades com jocs populars, manualitats, contes, etc., que començaran dilluns de 10:00h a 12:00h, estan realitzats pel propi alumnat de l’escola i dirigits a xiquets i xiquetes de tercer de primària dels centres educatius de Canals. Posteriorment, estan prevists de 16:00h a 18:00h altres tallers.

El dimarts 16 d’abril, de 10:00h a 12:00h, continuaran les activitats programades perquè xiquets i xiquetes convisquen amb l’alumnat de l’Escola d’Adults, aprenent junts. Per la vesprada hi haurà la mostra de tallers de creació i d’assertivitat o massatge que conclouran amb un concurs de Kahoot en anglés.

L’últim dia de la setmana, arrancarà amb un taller sobre moviment rítmic. La vesprada del dimecres, que posara el punt final a la setmana cultural, conclourà amb el «IV Concurs gastronòmic» i amb una paella de germanor.

Fina Garcia, directora de l’EPA Canals, ha volgut «animar en nom de tot el claustre a fer una invitació a tot l’alumnat per participar en la paella de germanor, que serà un espai de convivència per a tot els membres de l’escola, alumnat i professorat».

Per tal de participar en qualsevol dels esdeveniments programats, per qüestions organitzatives, s’hauran d’inscriure cridant al 96224 51 44.

WhatsApp Portal de Xàtiva