Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Des de la Regidoria de Joventut s’ha començat una campanya per fomentar l’adhesió de comerços de la localitat a la xarxa del Carnet Jove de l’IVAJ.

Tindran la condició d’entitats adherides al Carnet Jove les persones físiques o jurídiques que així ho desitgen, prèvia subscripció del corresponent compromís d’adhesió amb l’IVAJ.

La subscripció al compromís d’adhesió no té cap cost i té una vigència de dos anys a partir de la seua signatura. Podrà prorrogar-se per dos anys més, de manera automàtica, excepte denúncia expressa de qualsevol de les parts.

L’alta, baixa o modificació del compromís es pot realitzar presencialment enviant duplicat del compromís a Institut Valencià de la Joventut Servei de participació, Activitats i Productes Programa Carnet Jove (C/ Hospital, 11. 46001 Valencià). O també per via telemàtica si es disposa de signatura digital pròpia: https://acortar.link/XhTnDj.

Adherint-se a la xarxa, l’entitat tindrà una vinculació a una imatge reconeguda per més de 250.000 joves en la Comunitat Valenciana, més d’1.500.000 en la resta d’Espanya i més de 5.000.000 a Europa.

Si estàs interessat o interessada a formar part de la xarxa del Carnet Jove, no dubtes en contactar amb la regidoria de Joventut. Per a demanar més informació, podeu escriure un correu a joventut@ayto-xativa.es, cridar al telèfon 962274342 o anar presencialment a la Casa de la Joventut (C/ Montcada, Núm. 14).

WhatsApp Portal de Xàtiva