Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Després de que el programa d’Entre Comarques’, mitjançant el qual es dona a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants, arribara el passat cap de setmana a Montesa, Vallada, Quesa i Bicorp. Aquest dissabte i diumenge será el torn de Xàtiva, Enguera i Chella.

Per a la visita guiada per la capital de la Costera està prevista la participació de 150 persones, de fet ja s’han tancat les inscripcions degut a que s’han completat les places previstes.

Diumenge, aquest programa turístic arribarà a Enguera pel matí i a Chella per la vesprada, on s’espera al voltant de 70 persones.

Les inscripcios es poden realitzar a través de la pàgina web de la Mancomunitat. El preu per persona és de 4€ al dia (inclou les visites de matí i vesprada).

A continuació vos detallem el recorregut que es durà a terme en cada ruta i els horaris:

 • Dissabte
  li>XÀTIVA (matí)
  Eixida a les 10:30h des de la porta de l’Ajuntament de Xàtiva.
  Recorregut: Visita a la Seu, recorregut pel centre històric, visita al museu de l’Almodí i a la casa de l’Ensenyança. Degustació al centre de visitants ubicat a la Font del Lleó.
  XÀTIVA (vesprada)
  Eixida a les 16:30h des de la porta del castell de Xàtiva.
  Recorregut: visita al castell de Xàtiva. Degustació a la Font del Lleó.
 • Diumenge
  ENGUERA (matí)
  Eixida 10:30h des de l’Ajuntament d’Enguera
  Recorregut: Eixida des de l’Ajuntament, visita casc antic, museu arqueològic i museu etnològic. Coneixerem l’església, la casa Belén i la cooperativa de l’oli CampoEnguera. Degustació de productes típics del municipi.
  CHELLA (vesprada)
  Eixida 16:30h des de l’Ajuntament de Chella.
  Recorregut: Passeig urbà pels principals carrers del casc antic de la població partint des de la plaça de l’Església. Des del mirador del Salt, explicació del centre de la comarca i el Caroig.

WhatsApp Portal de Xàtiva