Ali Escuriet, Sergio Morales, Quico Lapiedra, Paco Palop i Loles Ballester disputaran un Torneig amb la Selecció Valenciana a Barcelona.

El dissabte dia 5 de juny a Barcelona es disputarà un torneig d’Hoquei Especial en el qual participarà la Selecció Valenciana d’Hoquei. En la convocatòria d’esportistes que conformaran l’equip valencià hi ha representació del Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva. Ali Escuriet, Sergio Morales, Quico Lapiedra, Paco Palop i Loles Ballester han estat seleccionats per disputar aquest torneig on també hi jugaran equips com el Polo de Barcelona, el Catalonia Hoquei i el Barcelona Hoquei.

Un fet per a enorgullir-se d’uns esportistes que han estan tot l’any treballant i entrenant a les instal·lacions del Poliesportiu Carmen Beteró de València. Un any que finalment ha donat els fruits esperats i jugadors com Ali, Sergio, Quico, Paco i Loles podran gaudir de l’experiència de participar en un torneig de nivell.

Des del centre es comentava que “és una experiència única. L’esport federat i de competició en el sector de les persones amb diversitat funcional ha de seguir el seu camí, i aquesta és una via a obrir i continuar treballant. Una altra manera per a integrar a les persones i demostrar a la societat que també tenen la capacitat per fer esport de aquest nivell.”

WhatsApp Portal de Xàtiva