Carcaixent M’agrada i Amics de la Vieta organitzen un viatge a la Fira Modernista de Terrassa

1613

Les associacions de Carcaixent es preparen per a la celebració de la Fira Modernista de Carcaixent al mes de juny.

Les associacions carcaixentines Amics de la Vieta i Carcaixent M’agrada estan col·laborant activament amb altres organitzacions i l’Ajuntament de Carcaixent en l’organització de les activitats per a commemorar el centenari de la concessió del títol de ciutat a Carcaixent. Entre eixes activitats, destaca la Fira Modernista que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juny i que és el primer esdeveniment d’estes característiques que es celebra a València. Una activitat que pretén traure a la llum el riquíssim passat vinculat a l’època d’esplendor de la taronja.

Per tal de compartir experiències i gaudir d’un esdeveniment semblant al que s’està organitzant però que ja té 14 anys de rodatge, ambdues entitats organitzen un viatge conjunt a la Fira Modernista de Terrassa. Així es podran comprovar in situ les potencialitats d’una festa que conjumina l’aspecte lúdic amb la posada en valor del patrimoni local.

Terrassa té un patrimoni modernista riquíssim, amb antigues fàbriques convertides en museus, casinos, palauets…

El viatge serà del dissabte 7 al diumenge 8 de maig. L’eixida serà en autobús el dissabte 7 de maig a les 7.00 de Carcaixent i la tornada al poble serà el diumenge cap a les 20.00h. Es farà una nit en un hotel de tres estrelles de Terrassa, en règim de mitja pensió, i es participarà de les activitats de la fira.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar a l’Agència de viatges Agulló de Carcaixent.

Per a més informació, podeu telefonar al 617 78 54 41.

WhatsApp Portal de Xàtiva