Canvis a la directiva del Club Atletisme Xàtiva

525

El passat divendres 23 de setembre es celebrava al CCX de Xàtiva l’Assemblea General anual del Club Atletisme Xàtiva, on a banda d’ aprovar les línies d’actuació de la temporada vinent es vivia un momet històric per a aquesta ssociació esportiva amb més de 40 anys d’antiguetat; sòcia molt implicada des de la seua infantessa, Nerea Roses era elegida la primera dona presidenta del club.

Nerea Roses va transmetre les seues ganes de treballar als socis. Aposta per fer un club més competitiu a nivell Nacional impulsant la pedrera de joves atletes, i reivindica més ajuda a esportistes i clubs per part del govern local. Sense dubte, agafa el càrrec de Presidenta amb molta il-lusió i recolzada per antics presidents com Rafa Simó o Vicent Agustí que formaran part activa de la seua Junta Directiva.

L’objectiu més proper a la vista és fer de la pròxima edició de la Pujada al Castell de Xàtiva, cursa organitzada des de els seus inicis pel Club Atletisme Xàtiva i que es celebrarà el 30 d’Octubre, un èxit rotund i orgull de la ciutat de Xàtiva, com se’ns té acostumats.

WhatsApp Portal de Xàtiva