Canals rebrà una beca postgrau per desenvolupar un projecte informàtic

396

El regidor de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena va assistir a una Jornada Tècnica Formativa sobre les Beques de Postgrau que la Diputació de València va dur a terme a l’espai MuVIM de la capital del Túria.

Bartolomé  Nofuentes, diputat delegat de la Central de Serveis Innovadors i Sostenibles, fou l’encarregat d’obrir una interessant jornada i també d’exposar l’ambiciós projecte de la Diputació per a la ‪#‎RetencióDelTalent, a través d’ajudes per a la contractació de post graduats per al desenvolupament local de projectes singulars als municipis que s’acullen.

A més a més, també en aquesta jornada, es va poder escoltar l’experiència emprenedora de Begoña Rodrigo (millor cuinera de la Comunitat Valenciana en 2014) i els projectes singulars d’altres localitats valencianes que es van posar d’exemple.

Ricardo Requena, regidor d’aquesta àrea, va constatar” la importància d’aquestes ajudes no sols per l’aprofitament públic i municipal del talent dels nostres joves en el desenvolupament d’un interessant projecte, sinó també per l’espenta que en l’àmbit professional va rebre el o la jove que siga contractat baix el paraigua d’aquestes beques”.

L’Ajuntament de Canals utilitzarà aquesta ferramenta provincial per a desenvolupar digitalment i informàticament la tramitació administrativa i burocràtica de l’Administració Local, amb la finalitat de millorar l’accés de la ciutadania a l’Ajuntament i a la vegada, agilitzar el treball del personal.

Des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, “es continuarà treballant i afegint a tots aquells projectes i plans que de manera directa o indirecta beneficien al nostre poble i ciutadania”.

WhatsApp Portal de Xàtiva