“Botifarra” presenta el seu últim treball en Arrelats Folk Xàtiva

405

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Escola de Danses de Xàtiva ha apostat pel valor segur de Pep GimenoBotifarra” en la seva sisena Mostra Arrelats Folk, en la que el popular cantant de Xàtiva presentarà el seu últim treball, acompanyat pel pianista i responsable dels arrenjaments en aquest disc, el també xativí Pau Chàfer.

El concert serà el dia 30 de septembre, al Gran Teatre de la ciutat, a partir de les 22.00 h, completant d’aquesta manera el segon dels dos grans concerts que la Mostra Arrelats ha apropat a Xàtiva, l’anterior fou el dissabte 24 de setembre a càrrec del grup gallec de reconegut prestigi musical: Luar Na Lubre, que va emplenar i posar en peu el nombrós públic assistent en una de les fites musicals més destacades de la ciutat de Xàtiva els darrers anys.

Botifarra i Pau Chàfer presenten a Arrelats Folk el seu últim treball conjunt: “A un home que ve del poble ningú fa baixar la cara”, amb peces musicals tradicionals adaptades i fusionades amb sons més sofisticats, als quals el piano i arrenjaments de Pau Chàfer, han fet anar un pas més enllà del que estem habituats en el món de la música tradicional valenciana. Un espectacle altament recomanable i d’una qualitat musical fora de tot dubte.

S’espera una bona afluència de públic donat el relleu aconsegut per aquest disc, així com la popularitat tant de Pau Chàfer com de la veu més coneguda del País Valencià, encarnada per Pep Gimeno “Botifarra”.

L’organització d’Arrelats Folk Xàtiva vol agrair expressament el recolzament i patrocinament de la Mostra per part de l’Ajuntament de Xàtiva, amb les regidories de Gran Teatre, Cultura, Turisme i Promoció Econòmica, amés de la pròpia Alcaldia. Igualment i per primera vegada en Arrelats, entren com a patrocinadors oficials la Diputació de València, per mig de la Delegació de Joventut, Renfe Cercanias amb la promoció de la Mostra en tots els trens de rodalies i màquines de billets, la pròpia Firall, així com empreses i entitats com Inelcom, Obra Social Caixa Ontinyent, IWI Whatches, Xàcex i Caixa Popular, i més de 75 tendes i comerços de Xàtiva que amb la seva aportació fan possible una nova edició de la Mostra.

WhatsApp Portal de Xàtiva