Botifarra homenatja a Emili Vera al Gran Teatre de Xàtiva

L'espectacle, que inaugura la programació de tardor, comptarà amb la participació de músics com Miquel Gil, Ahmed Touzani o el grup Aplec

70

Aquest divendres 4 d’octubre, a les 22:30 hores, arrancarà la programació de tardor al Gran Teatre de Xàtiva, amb l’espectacle “El cor de la Costera”. És tracta d’un concert homenatge a Emili Vera a càrrec de Pep Gimeno Botifarra.

Emili Vera, qui ens va deixar el passat mes de desembre, va ser el guitarrista acompanyant de Pep Gimeno Botifarra durant els 8 anys en què va agafar vol la carrera en solitari del cantautor. Abans, Vera i Gimeno havien compartit trajectòria musical a l’Escola de Danses de Xàtiva i al grup Sarau. Vera va ser un company fonamental per a la carrera de Gimeno, al qual va animar a gravar el seu primer disc, “Si em pose a cantar cançons”. Junts gravaren tres àlbums: “Te’n cantaré més de mil”, “Botifarra a banda” i “Ja ve Nadal”.

A l’espectacle s’han volgut sumar destacats representants de la cançó valenciana, com ara Miquel Gil, Lola Tortosa, Hilari Alonso o el grup Aplec. També hi participaran Ahmed Touzani, Sarau, l’Escola de Danses de Xàtiva, la Colla La Socarrada, el grup de danses Baladre i el Cor Ciutat de Xàtiva.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a Instanticket, a la Casa de la Joventut, els dies laborals de 12h a 14h, i a les taquilles del Gran Teatre des d’una hora abans del concert.

WhatsApp Portal de Xàtiva