Aquest divendres 9 de febrer arriba al Gran Teatre de Xàtiva (20:30h) l’obra «El traje», protagonitzada pels reconeguts actors Javier Gutiérrez (guanyador de dos premis Goya i una Concha de Plata) i Luis Bermejo (nominat a dos premis Goya).

El text està signat i dirigit per Juan Cavestany (premi Max al millor autor en castellà per Urtain), i es tracta d’una comèdia negra en la qual els dos personatges mantenen un pols intel·lectual i físic ple de tensió, cruesa, suspens i humor delirant. «El Traje» pretén alertar, en un to de comèdia realista, sobre la voracitat del sistema, sobre com ens convertix en persones depredadores i sobre com el desig del material pervertix la naturalesa humana més essencial. Tracta de la corrupció política i la corrupció de l’ànima, de la soledat i d’un moment, l’actual, en el qual potser som a temps de canviar tot això.

Les entrades per a platea estan exhaurides però encara hi ha unes poques disponibles a amfiteatre i a les llotges, entre 12 i 15 euros, les quals es poden adquirir a través de la pàgina web del Gran Teatre i d’Instanticket.

Entrades disponibles per a la resta de la programació

A més a més, hui dimarts 6 de febrer s’han posat a la venda les entrades per a la resta de cites previstes per al primer quadrimestre de 2024. Es tracta dels espectacles Horta (diumenge 25 de febrer), Senyora de la Comèdia (dissabte 9 de març), La Celestina (dissabte 23 de març), Rèquiem (diumenge 24 de març), Eclipsi Total (dissabte 13 d’abril), Pandataria (divendres 19 d’abril) i El món està trencat però es pot caminar (dimarts 23 d’abril).

Cal destacar que el 9 de març, durant l’espectacle Senyora de la Comèdia de Maria Juan, comptarà amb un servei gratuït d’atenció, suport i vigilància per a xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys, des de les 19:30 a les 21:30h, a la ludoteca municipal «Tecla de Borja» i amb places limitades. Les sol·licituds es poden realitzar a través de l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/1p-hkNDzHiMQ-1NQ1w7LGQNeXuVJ4u-qS1Cbc9Njjwdc/edit

Les entrades per als espectacles es poden comprar les 24 hores a través de la web del Gran Teatre i d’Instanticket, o bé de forma presencial el dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores, o els dies de funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva