Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Més de 700 persones participaren en aquesta carrera

El passat divendres dia 8 de juliol, el Club d’atletisme de Barxeta, La Malla Tot Pulmó, organitzava una nova edició de la carrera popular de Barxeta. Com va sent costum en els darrers anys, ha estat un èxit de participació i d’organització.

Al voltant de 800 persones participaren en aquesta carrera que en acabar va tenir un caràcter festiu i benèfic. Només acabar la carrera hi havia preparat un concert de la colla «La Socarrà» de Xàtiva que va acompanyar als corredors que es juntaren per sopar en la plaça del poble, però a més també va tenir eixe caràcter solidari que caracteritza a aquest col·lectiu. Un sopar benèfic en el qual la quantitat que es va recaptar va ser destinada a ASPROMIVISE. No és la primera vegada que el club d’atletisme de Barxeta col·labora amb ASPROMIVISE, ja que des que l’entitat de Xàtiva organitza la seua carrera popular per a persones amb diversitat funcional, la malla tot pulmó sempre ha estat al seu costat. Des de l’Associació que atén a persones amb diversitat funcional Intel·lectual volien agrair als membres del club d’atletisme la Malla Tot Pulmó de Barxeta “el detall que han tingut amb nosaltres, i sobretot el que sempre estan al nostre costat per portar endavant coses que ens uneixen, les persones i l’atletisme. Moltes gràcies per fer-nos més visibles a la societat”

En la carrera, un grup de gent representant de ASPROMIVISE va participar en la volta a peu així com més de 50 persones, entre pares i mares, usuaris del centre ocupacional i treballadors del mateix acompanyaren en el sopar i la vetlada musical que s’havia preparat. Un pas més per fer un món millor.

WhatsApp Portal de Xàtiva