Acusen a l’Ajuntament de Xàtiva de restar visibilitat a la manifestació del 8M

207

Tal i com informen els nostres companys de Levante, la Coordinadora Feminista de la Costera va censurar en un comunicat als mitjans de comunicació que la celebració de la fira outlet impedirà que la manifestació de hui finalitze davant l’ajuntament. Aquest cas suposa que “ens vegem relegades a un segon pla, ja que la marxa finalitzarà a les escaleres del Jardí de la Pau” ha criticat.

La coordinadora senyala que als organitzadors de la fira “els és igual muntar les seves carpes davant de l’Ajuntament o davant del gran Teatre, però a les dones no ens és indiferent: volem cridar davant de la institució que representa el poder polític”.

“Les dones treballadores de Xàtiva i la Comarca no eixim al carrer el 8M per a tindre la consciència més tranquil·la quan anem a dormir; eixim per a canviar les nostres condicions de vida i les de tot el món […] no necessitem llums morades, el que necessitem es respecte i visibilitat“.

La Coordinadora també ha criticat al seu comunicat que hi haja “tantes activitats al voltant del 8M que res han de veure amb les nostres reivindicacions“, i considera que “l’Ajuntament és responsable per no intervenir en el moment en el qual aquestes entitats han sol·licitat els permisos corresponents”. Per finalitzar al·lega que “un oblit per part d’aquest sols ens faria més mal”.

Font original: Levante – La Costera

WhatsApp Portal de Xàtiva