XXIII Benedicció d’Animals organitzada per la SPAX

481

El diumenge 22 de gener de 2017 tindrà lloc la XXIII Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet. La benedicció serà organitzada per la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, mitjançant la regidoria de Cultura.

Ademés col.laboren les regidories de Medi Ambient i de Seguretat Ciutadana i la Parròquia de Sant Pere.

La Societat Protectora d’Animals (SPAX) invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals, per a que vinguen amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, burrets, aques, pardalets, etc.).

L’eixida serà a les 11:30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front al centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animalets en passacarrer amb dolçaina i tabalet acompanyats per la Colla La Socarrà. El passacarrer transcorrerà per l’albereda de Jaume I fins a la Plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12:30 hores per part de D. José Estellés, pàrroc d’aquesta parroquia.

Allí també hi haurà cant d’albades a càrrec de Pili Cuenca i Julian Quiralte, així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i estampeta del Sant patró a tots els participants.

Es recomana, per fer més lluidor l’acte, l’eixida de tots els participants des de la plaça de l’Espanyoleto.

La Spax ficarà un stand en la mateixa plaça de S. Pere. Estarà atés per voluntaris de la societat on podran informar-se de les formes de col·laborar (adopcions, socis, apadrinaments, voluntariat, donacions, etc.). Així com adquirir les tradicionals xapetes de S. Antoni per a les seues mascotes, calendaris i demés articles de la Spax.

Els beneficis d’aquestes col·laboracions aniran integrament per a sufragar les despeses del refugi.

Mes informació en la web de la Spax i a les seues xarxes socials:
Facebook: Spax-Sociedad Protectora de animales de Xàtiva, Spax adopta
Twitter: @protectoraspax -Tl.617 87 08 89

WhatsApp Portal de Xàtiva