Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el diumenge 26 de juny el nou monòleg de Xavi Castillo “Yonquis del dinero” que repassa definitivament, i sempre en clau d’humor, la corrupció política valenciana amb protagonistes molt propers a la ciutat. L’humorista alcoià ens farà riure i ficar-nos les mans al cap a parts iguals amb un xou de tipus cabaret inspirat en el llibre homònim, del periodista de Cocentaina, Sergi Castillo Prats, el qual, des de Pot de Plom -la companyia de Castillo- defineixen com “la biblia de la corrupció”. Les entrades ja estan a la venta a la llibreria La Costera, A Tarús, i Verd de Terra i online a codetickets, ací: https://entradas.codetickets.com/entradas/neualcarrer?lang=ca_ES

En aquesta nova proposta, l’humorista torna a l’escenari els personatges habituals però tractats amb més profunditat, com Eduardo Zaplana, Alfonso Rus o Carlos Fabra, però també n’introdueix de nous com ara Enrique Ortiz o Vicent Sanz. L’espectacle significa, per a Pot de Plom, la celebració del seu 30 aniversari: “30 anys fent el moniato”, com afirmen des de la companyia, coneguda tots aquest anys per fer sàtira política i portar-nos amb gràcia de la indignació a la riallada, sense perdre l’esperit crític.

La cooperativa xativina Neu al carrer, de cultura i comunicació, ha estat l’encarregada de portar l’espectacle a Xàtiva i es presenta així a la ciutat després de tres anys produint espectacles per la resta del territori valencià.

WhatsApp Portal de Xàtiva