Xest acull el campionat autonòmic de frontó individual

Esportistes de Moixent van estar presents a la final

Esportistes de Moixent van estar presents al campionat autonòmic de frontó individual celebrat diumenge a Xest. A l’acte han assistit l’Alcalde de Moixent, Teófilo Fito, i el regidor d’esports, Vicent Dubal. Al recinte Baró de Xest, Alejandro de Paterna es proclamava campió del Campionat Autonòmic de Frontó Individual – Trofeu President de la Generalitat 2015.

La gran final enfrontava a Àlex contra tot un veterà en aquestes finals, Pasqual de la Pobla. La partida començava amb un Alejandro que desenvolupava un joc molt seriós i aconseguia en els primers compassos de la partida un avantatge de 8 o 10 punts que a la fi seria definitiu. Al final de la partida Alejandro aconseguia véncer per un resultat de 41 a 31, proclamant-se així campió per primera vegada en la seva carrera.

Un nou jugador que aconsegueix inscriure el seu nom amb lletres d’or en el palmarés del President de la Generalitat. La matinal començava amb la final de la primera categoria que enfrontava dos jugadors del mateix club, Jose i Jaime de Moixent, en una partida que s’ha decantat molt ràpidament per al veterà Jose, que s’imposava per 41-20.

Durant la matinal lliuraven els trofeus Teófilo Fito, alcalde de Moixent, Carmen Delgado, regidor de Festes de Xest, Daniel Novejarque, vicepresident FPV, José Morell, Alcalde de Xest i José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota Valenciana.