Xàtiva premia als xiquets i xiquetes guanyadors del concurs de cartes als Reis

Roger Cerdà i Alfred Boluda entreguen els guardons del certamen “Els Reis parlen en Valencià”

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el regidor de Promoció Lingüística, Alfred Boluda, han entregat els premis del Concurs de Cartes als Reis. Els menuts guardonats s’han mostrat satisfets pels premis aconseguits. El Gabinet de Promoció i Ús del Valencià, conjuntament amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, organitza la campanya “Els Reis parlen en Valencià”, que pretén fomentar la llengua valenciana entre els escolars.

Aquest certamen s’adreça a estudiants de la capital de La Costera amb una edat compresa entre els 5 i els 13 anys. Els participants han confeccionat una carta amb una temàtica relacionada amb els Reis d’Orient.

Boluda ha remarcat que es tracta d’un certamen “entranyable” que a banda de fomentar la vessant creativa i l’ús del valencià, “posa de manifest la importància de l’educació en valors, perquè els menuts mostren els seus anhels de pau, de felicitat o d’acabar amb la fam” .

[nggallery id=789]

Els guardonats han sigut:
Àlex Javier Navarrete, del Claret.
Carlos Pitarch, del centre la Inmaculada.
Ariadna Gil, del Jacint Castanyeda.
Bruno Martínez, del Gozalbes Vera.
Feli González, del Taquígraf Martí.
Sofía Miralles, del Attilio Bruschetti.
Marc Cuenca, del Josep de Ribera.
Paula Omella, del Martínez Bellver.
Eloy Molina, del col·legi Nuestra Señora de la Seo.

Un comentario sobre “Xàtiva premia als xiquets i xiquetes guanyadors del concurs de cartes als Reis”

  1. Todos estamos muy orgullosos de nuestro niño Alex Xavier Navarrete Martínez. Que siga asi y todos sus sueños se realizaran. Un besoto enorme ???? te que remos.

Los comentarios están cerrados.