Xàtiva acull dissabte una màster class benèfica de zumba

Tindrà lloc al Centre Comercial i els beneficis aniran a l’Associació Espanyola contra el Càncer

 

El Centre Comercial Plaça Major de Xàtiva acollirà dissabte a les 19 hores una màster class benèfica de zumba, a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). Aquesta màster class està organitzada per Avanza Fitness i Plaça Major Xàtiva.

La classe serà impartida pel monitor Yatzen Espinosa. La classe consistirà en dues sessions de 45 minuts de durada, aprofitant la pausa perquè els participants puguen hidratar i menjar alguna peça de fruita. El preu de la inscripció és de 3 euros i els tiquets es poden recollir a les instal·lacions d’Avanza Fitness.

Així mateix, per a la gent que vulga col·laborar i no puga assistir a l’acte, hi ha unes entrades de fila 0. El telèfon per a informació i / o reserves és el 962.287.782. Tota la recaptació anirà destinada a l’Assemblea Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Fonts de l’organització han avançat que aquest serà el primer d’una sèrie esdeveniments benèfics que té pensat organitzar aquest gimnàs. Yatzen Espinosa és un professional d’origen cubà, titulat en cultura física i recreació, amb una àmplia experiència en el món del fitness. A la capital de La Costera és conegut per haver impartit altres maratons de zumba i diverses sessions d’exhibició obertes al públic.