500 corredors participaran a la Carrera per a Persones amb Discapacitat en Xàtiva

La cursa tindrà lloc el dijous 26 d’abril a l’Albereda Jaume I

El C.O. La Costera i Copava organitzen la V Carrera Popular per a Persones amb Discapacitat Psíquica que tindrà lloc el dijous 26 d’abril a les 11:30 hores. Són cinc anys en els que el nombre de participants ha anat en augment, d’aquesta forma s’esperen més de 500 corredors en aquesta edició. Participaran alumnes dels centres de Godella, Aiora, Ontinyent, Utiel, Requena, Mislata, Castelló, Carcaixent, i d’altres de tota la geografia valenciana.

La cursa tindrà un recorregut de 2500 metres pel casc antic de Xàtiva, estant situada la línia d’eixida en l’Albereda Jaume I, i comptarà amb la col·laboració de més de 120 voluntaris de l’institut Simarro, La Costera i d’altres entitats que han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa. Els corredors li donaran un ambient diferent als carrers de Xàtiva i al mateix temps reivindicaran el seu protagonisme en la societat. Amb aquesta carrera es vol mostrar que les persones amb discapacitat psíquica també tenen el seu lloc a l’àmbit de l’atletisme popular.

Des del C.O. La Costera es vol agrair a tots aquells que han fet possible «que les persones amb discapacitat psíquica tinguen el seu racó en el món de l’atletisme popular». La directora del centre, Amor Amorós, afirmava que “és una festa per a tots els xavals, l’ambient no estricatament competitiu, sinó més bé de conviure una jornada amb un grup d’amics és el que ens mou per fer aquest tipus d’activitats”. Cada corredor rebrà la seua medalla i la seua borsa del corredor.