Un incendi a una vivenda del carrer Abu Masaifa de Xàtiva afecta a 11 persones

El dimarts dia 10 de gener, al voltant de les 18h., va començar un incendi en el menjador d’una vivenda situada al carrer Abu Masaifa número 14 de Xàtiva.
El fum va afectar a la resta del immoble, i l’edifici complet va tenir que ser evacuat. Els bombers, la policia local, policia nacional i dispositius sanitaris es desplaçaren cap a l’incendi, que va ser sufocat en menys de 15 minuts.

Un total d’11 persones s’han vist afectades per l’incendi, totes amb caràcter lleu, per inhalació de fum i atacs d’ansietat, i alguns d’ells van ser traslladats a l’Hospital Lluís Alcanyis de Xàtiva.

“La ràpida intervenció dels bombers ha facilitat que l’incendi no anara a més. Han pogut dirigir el foc cap als finestrals, i sols ha afectat al menjador de la vivenda” va explicar al lloc dels fets, José Antonio Vidal, regidor de Seguretat Ciutadana a l’Ajuntament de Xàtiva.

 

Un comentario sobre “Un incendi a una vivenda del carrer Abu Masaifa de Xàtiva afecta a 11 persones”

  1. ANIM MIKE ESPERE QUE TE RECUPERES PROMPTE, PERQUE XATIVA NECESITA DE EIXE GRAN ARTISTA INTERNACIONAL QUE FA TREMOLAR LA ENTRECUIXA DE TOTES LES DONES ALLA PER AON PASSES.

    UN FORT ABRAÇ MIKE I FAMILIA

Los comentarios están cerrados.