El C.B. Genovés organitza la IX edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet

València Bàsquet, DKV Joventut Badalona, Unicaja Màlaga i el C.B. Genvés júnior conformen el cartell del torneig

David Besso

La novena edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés el converteix en un clàssic per aquestes dates. Després de l’èxit de la temporada passada i de la participació de l’equip txec de l’Ostrava, el llistó es presenta molt alt. No és fàcil organitzar aquestos esdeveniments en ciutats i clubs com El Genovés. Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell estatal i serveix, si cap, com a punt de control dels equips que opten per al campionat d’Espanya, és un bon examen per veure en quin punt es troben en la seua preparació de cara al tram final de la temporada.
Per aquest torneig han passat jugadors que a dia d’avuí estan jugant i a un bon nivell en ACB, jugadors com Quim Colom, Marc Rubio, Victor Claver, José Simeón, Albert Homs, Ferran Bassas, Josep Franch, Pablo Aguilar, Larry Abia, Joan Creus, Joan i Pere Tomàs,…, la qual cosa demostra que és un campionat on venen jugadors que en el futur els veiem jugant en equips capdavanters o la pròpia Selecció Espanyola.
Si altres anys han participat equips com el València B.C., Joventut de Badalona, Estudiantes de Madrid, Caprabo Lleida, Unicaja Màlaga, Real Madrid, F.C. Barcelona, UB16 Ostrava de la República Txeca, aquest any el cartell no desmereix a la resta de tornejos: els equips Cadet A del València B.C., Joventut de Badalona i Unicaja Màlaga competiran amb l’equip júnior del C.B. Genovés per emportar-se una nova edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés.
Les dates del campionat estan previstes per als dies 24, 25 i 26 del proper més de febrer i es disputarà al Pavelló Municipal d’aquesta localitat. Nou edicions d’un torneig, que una vegada més pretén oferir el millor bàsquet de formació a tots els aficionats al bàsquet del Genovés i de les comarques veïnes..
C.B. Genovés