Torneig de Clausura de l’Escola Municipal de Bàdminton de Xàtiva 2010-2011


Dissabte passat 4 de juny, en horari matinal, es va celebrar el Torneig Clausura de l’Escola Municipal de Bàdminton en el pavelló de voleibol, esdeveniment que va comptar amb la col·laboració del Consell Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva.
Al llarg del matí es va dur a terme una competició on els jóvens esportistes van tindre l’oportunitat de posar en pràctica les ensenyances rebudes durant el curs a més de competir en un ambient de camaraderia.
Així mateix cal assenyalar l’assistència dels esportistes del projecte “Es Busca Campió” (FESBA). Estos jugadors van començar la temporada com a alumnes de l’Escola Municipal de Bàdminton i a causa de les seues qualitats van passar a formar part del projecte de tecnificació SBC.
Per a finalitzar l’esdeveniment tots els participants van rebre un trofeu en forma de medalla per la seua participació en el torneig, obsequi de l’Ajuntament de Xàtiva.

L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou per al dissabte 11 de juny, en el Pavelló Municipal de Xàtiva entre les 09:00 i les 13:30 h, la concentració de les Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet de cara al Campionat d’Espanya en Edat Escolar, que organitzat pel Consell Superior d’Esports es disputarà a Pamplona, entre 26 i 30 de juny. També el dissabte dia 11 però a partir de les 16:45 h tindrà lloc, en el Saló d’Actes del Centre Cívic la Ferroviària de Xàtiva, l’Assemblea General Ordinària de la Federació, que estudiarà i aprovarà les Normatives i els Reglaments per a la pròxim temporada.

Fotos: Javier Alcazar