Cristian Vera i David Cervelló es van proclamar Subcampió d’Espanya Sub-17 en dobles masculí

BÀDMINTON
Cristian Vera i David Cervelló es van proclamar Subcampió d’Espanya Sub-17 en dobles masculí en Arjonilla (Jaén)
El passat cap de setmana en Arjonilla (Jaén) es va disputar entre els dies 3 i 5 de juny el Campionat d’Espanya Sub-17 (Cadet), amb la presència dels millors jugadors de la categoria a nivell nacional.

La parella del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- integrada per Cristian Vera i David Cervelló van ser els que van aconseguir la millor classificació al proclar-se, per merits propis, Subcampions d’Espanya Sub-17 en dobles masculí. L’empresa no va ser gens fàcil perquè van haver-hi de véncer Martínez / Ruidavets, de Balears, Alves / Pintos de Galícia, a Marcos / Contero, de Madrid i en semifinals a Peñalver / Suarez d’Astúries; es ficaven en la final on perdien en dos sets davant d’Enrique Fernández / Carlos Fraile, de Castella Lleó que es van proclamar Campions.

En l’individual masculí, Cristian Vera, guanyava dos encontres i es quedava en octaus de final. En individual femení, Anna Feliu es quedaven en la primera ronda. El dobles femení, Anna Feliu / Bárbara Salinas es quedaven en octaus de final. Finalment en el doble mixt Bárbara Salinas / David Cervelló, es quedaven també en octaus.

L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou per al dissabte 11 de juny, en el Pavelló Municipal de Xàtiva entre les 09:00 i les 13:30 h, la concentració de les Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet de cara al Campionat d’Espanya en Edat Escolar, que organitzat pel Consell Superior d’Esports es disputarà a Pamplona, entre 26 i 30 de juny. També el dissabte dia 11 però a partir de les 16:45 h tindrà lloc, en el Saló d’Actes del Centre Cívic la Ferroviària de Xàtiva, l’Assemblea General Ordinària de la Federació, que estudiarà i aprovarà les Normatives i els Reglaments per a la pròxim temporada.

Fotos: Javier Alcazar