«Te’n cantaré més de mil» es el nou disc de Pep Gimeno «Botifarra»

cartell-segon-disc-okTe’n cantaré més de mil (Temps record, 2009), el segon disc de Pep Gimeno “Botifarra”, ja està acabat. I el 23 i el 24 d’octubre serà estrenat al Gran Teatre de Xàtiva, amb dos concerts molt especials, cridats a ser l’esdeveniment musical de l’any.

En efecte, en aquests concerts es podrà escoltar a La Rondalla que sempre acompanya al cantaor socarrat, en la seua formació íntegra. Però també a molts dels músics que han participat en l’enregistrament del disc.

Així, està prevista la presència dels percusionistes Elies Fuster i José Maria Hernández “Reïllo”; el multi-instrumentista Dani Miquel; l’acordionista Pau de Luís; el baixista Xavi Alamán; el guitarronero Vicent Carrasco; la violinista Carmen Pura; els cantaors Jorge Cobo i Jacint Hernández; el grup Obrint Pas; els cantants Toni de l’Hostal i Miquel Gil…i alguna que altra sorpresa.

L’escenografia anirà a càrrec de Bicicleta Teatre.

VENDA D’ENTRADES:

http://www.servicam.com/ (902 44 43 00)

A Xàtiva: a la Casa de la Joventut, i a les llibreries El vaixell, La Costera i La tella.

El disc es podrà adquirir en aquests dos concerts, i a partir de l’1 de novembre en botigues de discos i per internet. S’informarà puntualment en la pàgina www.myspace.com/botifarra

Pepe Gimeno sona aixi:

[youtube width=»615″ height=»461″]http://www.youtube.com/watch?v=pHg6KiqgdpU[/youtube]
[youtube width=»615″ height=»461″]http://www.youtube.com/watch?v=PeK3JS9Tkws[/youtube]
[youtube width=»615″ height=»461″]http://www.youtube.com/watch?v=Q_KIxCAfg5I[/youtube] [youtube width=»615″ height=»461″]http://www.youtube.com/watch?v=fRyLVCiiBdc[/youtube]

Castellano

«Te’n cantaré més de mil» es el nuevo disco de Pep Gimeno «Botifarra»


Te’n cantaré més de mil (Temps record, 2009), el segundo disco de Pep Gimeno “Botifarra”, ya está acabado. Y el 23 y el 24 de octubre será estrenado en el Gran Teatre de Xàtiva, con dos conciertos muy especiales, llamados a ser el acontecimiento del año en el campo de la música folk valenciana.

En efecto, en estos conciertos se podrá escuchar a La Rondalla que siempre acompaña al cantaor, en su formación íntegra. Pero también a muchos de los músicos que han participado en la grabación del disco.

Así, está prevista la presencia de los percusionistas Elies Fuster y José Maria Hernández “Reïllo”; el multi-instrumentista Dani Miquel; el acordeonista Pau de Luís; el bajista Xavi Alamán; el guitarronero Vicent Carrasco; la violinista Carmen Pura; los cantadores Jorge Cobo y Jacint Hernández; el grupo Obrint Pas; los cantantes Toni de l’Hostal y Miquel Gil…y alguna que otra sorpresa.

La escenografía irá a cargo de Bicicleta Teatre.

VENTA DE ENTRADAS:

http://www.servicam.com/ (902 44 43 00)

En Xàtiva: en la Casa de la Joventut, y en las librerías El vaixell, La Costera y La tella.

El disco se podrá adquirir en estos dos conciertos, y a partir del 1 de noviembre en tiendas de discos y por internet. Se informará puntualmente en la página www.myspace.com/botifarra

Fuente original:

http://lasibilavalenciana.blogspot.com/index.html#9035001417743392677