Tallers d’anglés de l’IVAJ.GVA JOVE a Xàtiva

Oberta la inscripció fins al divendres 31 d’octubre, queden les últimes places

L’IVAJ.GVA JOVE ha organitzat tallers de conversació d’anglés, de 18 hores de duració, per a jóvens de 16 a 35 anys en diverses localitats de la Comunitat Valenciana.

Queden les últimes places per als pròxims tallers, que comencen al novembre i tindran lloc a Xàtiva, el 5 de novembre.

En els tallers es faran activitats i dinàmiques de grup per a treballar la pronunciació, el ritme, la fluïdesa i la precisió a l’hora d’expressar-nos oralment en anglés.

El programa es divideix en sis sessions de tres hores en què es treballaran diferents estructures d’opinió i argumentació, revisió de temps verbals, pràctica dels connectors que s’usen en anglés i vocabulari relacionat amb els viatges, el treball i el temps lliure, entre altres temes.

A Xàtiva, el taller tindrà lloc a la Casa de la Joventut, al carrer Montcada, 14, i es farà els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre, i 3 i 10 de desembre, de 17.30 h a 20.30 h.

Els tallers d’anglés estan coordinats per les oficines comarcals IVAJ.GVA JOVE, a les seus de les quals es pot obtindre informació o a través de la web www.gvajove.es, on està tota la informació sobre el programa, que a més inclou caps de setmana i estades d’anglés als albergs de l’IVAJ.GVA JOVE.