Taller de grafitti a Xàtiva

mail-10

El taller de grafitti vol donar eixida a les inquietuds artístiques dels joves xativins que es veuen atrets per aquesta forma d’art contemporània i urbana. Incidint en aspectes de respecte al patrimoni local i fomentant la participació dels joves en el creixement d la ciutat.
OBJECTIUS
– Difondre la intenció formativa del consell.
– Donar a conèixer els aspectes més bàsics del grafitti.
– Fomentar en els joves l’esperit artístic i crític sobre la pintura mural.
– Conscienciar als joves de la protecció del patrimoni artístic de la nostra ciutat, buscant llocs per a pintar que estiguen consensuats.
PONENT
Autor de renom al mon del dibuix, “El Duke” es donà a conèixer en tota València amb la famosa figura del peó d’escacs somrient.

INSCRIPCIÓ
Tancada.

DATES
29 de març i 5 d’abril d’11 a 15 hores.

LLOC
Casa de la joventut/

PREU
20€

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Màxim 20-Mínim 10- Que participaren: Ple

IMPORTANT
Es realitzarà una reunió informativa el proper dijous 12 de març a les 20 hores en el Pub Cap i Cua. En aquesta reunió es tractaran les dates en que es durà a terme el taller, ja que ha passat de dissabte a diumenge pel matí, per exprés desig del ponent.
CLÀUSULES
En cas de no arribar a les 10 persones inscrites el curs no es realitzaria, així doncs el CJX es reserva el dret de no tornar els 15€ si no es participa en l’activitat per causes que no siguen de causa major.