Sempere, Benissuera i Castelló de Rugat fan este cap de setmana les rutes del programa ‘Obrim les portes de la Vall’

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a través del Departament de Turisme i amb la col·laboració dels municipis de la comarca organitzen per aquest cap de setmana les visites guiades a les poblacions de Sempere, Benissuera i Castelló de Rugat.

Filiberto Tortosa, President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ha afirmat: “passades les falles comença la primavera i reprenem el programa Obrim les portes de la Vall”, ha afegit: “en tan soles 10 rutes em tingut més de 1.380 visitants, xifra molt significativa, que indica la gran acceptació del públic en aquestes rutes turístiques”.

Dia 27 de març: Sempere- Benissuera

Visita guiada pel nucli antic de Sempere, la plaça, l’església de Sant Pere i l’ermita, el mirador de la presa de Bellús i el “Caserón” de Sempere. Posteriorment ens traslladarem a la veïna població de Benissuera per conèixer l’església parroquial de Sant Josep (s. XVIII) i el palau de Benissuera (s. XVII). Finalitzada la ruta hi haurà un xicotet refrigeri per als visitants.

Dia 28 de març: Castelló de Rugat

Visita als principals atractius de Castelló com són: l’església parroquial de l’Assumpció, l’ermita de Sant Antoni, la cisterna medieval, la bassa, el safareig, la casa del fang i el forn de la gerreria. A la fi, hi haurà un refrigeri per als assistents.