Roger Cerdà, escollit secretari general dels socialistes de Xàtiva

Configura una Executiva Local que “combina renovació i experiència” i es marca com a objectiu “liderar el canvi polític a Xàtiva”

El Secretari General del PSPV-PSOE de Xàtiva, Roger Cerdà, va ser reelegit per unanimitat el passat dissabte en l’Assemblea General de l’Agrupació. El també portaveu dels socialistes a l’Ajuntament va manifestar la seua gratitud a tots els militants pel suport majoritari optés i els va animar a treballar intensament per tal de “liderar el canvi polític a la nostra ciutat”. Segons Cerdà, “és el moment de construir un nou projecte de ciutat que done resposta als problemes actuals i que tinga en compte les necessitats de futur de la ciutat i dels seus veïns. Un projecte renovat que compte amb el suport majoritari de la ciutadania de Xàtiva”.

En la mateixa Assemblea, els socialistes escolliren una nova Executiva Local que serà l’encarregada de dirigir l’Agrupació els propers quatre anys. Segons Cerdà, aquesta nova direcció “combina renovació i experiència”. En ella destaca com a Secretari d’Organització i, per tant, número dos del partit, Jordi Estellés. La resta de secretaries d’àrea estan ocupades per: Natxo Reig (Administració), Richi Medina (Política Municipal), Ildefonso Suárez (Idees i Programes), Xavier I. Vila (Acció Electoral), Xelo Angulo (Polítiques Públiques), Vicent Torregrosa (Relacions Polítiques), Julio Llerena (Formació i Dinamització) i Lena Baraza (Joves Socialistes). Completen la mateixa un total de 12 vocalies adscrites a les secretaries i que tenen com a missió complementar el treball de les mateixes.

Segons el nou Secretari General, “amb aquesta nova direcció els socialistes de Xàtiva obrim un nou temps d’unitat i treball compartit amb la societat”. Al mateix temps va destacar que “és el Partit Popular el que està dividit i el que, després de quatre majories absolutes consecutives a Xàtiva, ha demostrant la seua incapacitat per donar resposta al reptes de futur que té la ciutat”. “Rus i els PP representen el passat d’aquesta ciutat. Ells son el únics responsables d’haver-la arruïnat econòmicament, d’haver governat d’esquenes a la ciutadania i d’haver acabat amb el futur i la personalitat pròpia de Xàtiva”, va explicar.